flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Онлайн-трансляція судового засідання по справі № 420/2379/20

13 липня 2021, 14:57

Справа №420/2379/20 за адміністративним позовом ГО "Всеукраїнське об'єднання "Автомайдан" до Одеської міської ради, Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради, Комісії з питань громадського бюджету м. Одеси про визнання протиправними дій та скасування рішень, зобов'язання вчинити певні дії, викликала неабиякий суспільний резонанс.

Суть позову: визнання протиправними дій та скасування рішень Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон ОМР, а також зобов'язання демонтувати усі будівлі, споруди та обладнання, елементи благоустрою та огорожі центру Догтаун.
 
У справі також беруть участь треті особи: КП "Муніципальний центр екологічної безпеки" Одеської міської ради, ГО "ВЕСКА" та громадянин К.О.
 
Щоб забезпечити гласність та відкритість процесу, а також здійснення карантинних обмежень, 15 липня 2021 року о 11:45 відбудеться онлайн-трансляція судового засідання на сайті «Судова влада».
 
Долучитися до перегляду 👉 https://cutt.ly/UmAAjvx
 
Нагадуємо, що допуск в засідання дозволено лише учасникам процесу та обмеженій кількості представників ЗМІ (в залежності від зали с/з та можливості забезпечити соціальну дистанцію).

Шановні відвідувачі та охочі бути присутніми на засіданні, прохання поставитися з розумінням до зазначених заходів