flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова 5ААС прийняв участь у міжнародній науково-практичній конференції на тему: «Проблемні питання вирішення податкових спорів в умовах воєнного стану»

18 березня 2024, 10:03

15 березня 2024 року на базі Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого за підтримки КАС ВС, 2ААС відбулась міжнародна науково-практична конференція на тему: «Проблемні питання вирішення податкових спорів в умовах воєнного стану».

У даному заході прийняв участь і голова 5ААС Олександр Джабурія, який підкреслив:

«В умовах євроінтеграції та воєнного стану особливістю нормативно-правового забезпечення організації адміністрування податків і зборів в України є певні правові колізії окремих законодавчих положень, тому є необхідність систематизувати судову практику з вирішення податкових спорів, включно з європейською практикою, адже вкрай важливо забезпечити судовий захист платникам податків для збереження економіки нашої країни».

Ми впевнені, що корисний обмін професійними знаннями між судовими установами і органами влади із зазначеної теми в подальшому приведе не тільки до нових позитивних досягнень у питанні вирішення податкових спорів, але й до скорішої Перемоги.