flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо звернень громадян та запитів юридичних осіб за травень 2019 року

04 червня 2019, 12:01

За травень 2019 року у до 5ААС надійшло 30 звернень громадян та 9 запитів на отримання інформації від юридичних осіб. Зокрема:

 - звернення громадян надходили щодо видачі копії судового рішення у справі, повернення помилкового сплаченого судового збору, неупередженого ставлення судді до розгляду справи, надання інформації про рух справи, дій судді першої інстанції при розгляді справи, надання інформації про реєстрацію справи та сприяння видачі копії рішення судом першої інстанції, ознайомлення з матеріалами справи, повідомлення суду про надання документів у справі, визначення порядку надсилання документів на електронні адреси суду, здійснення контролю головою суду за діями працівників, надання інформації з матеріалів справи.

 - від юридичних осіб – щодо видачі копії судового рішення, інших документів, які знаходяться у справі, повернення оригіналу платіжного доручення, надання інформації про рух справи, повернення помилкового сплаченого судового збору тощо.

Всі звернення громадян та запити юридичних осіб розглянуто своєчасно, відповіді надано в термін, встановлений законодавством.

Відповідно до п.п. 2.1.6, 6.5.17 Інструкції з діловодства в адміністративних судах України 26 документів повернуто.

Крім того, судом опрацьовано 337 телефонних інформаційних запитів щодо:

  • руху справ;
  • результатів розгляду справ;
  • уточнення дати та часу судових засідань;
  • уточнення номерів справ, головуючих суддів по справах;
  • уточнення дати повернення справ до судів перших інстанцій;
  • місцезнаходження суду.