flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд визнав законними рішення Одеської міської ради

22 листопада 2018, 12:56

П’ятий апеляційний адміністративний суд скасував рішення Приморського районного суду м.Одеси від 1 червня 2018 року щодо визнання незаконними та скасування рішень Одеської міської ради щодо розробки проектів землеустрою.

21 листопада 2018 року колегія суддів П’ятого апеляційного адміністративного суду розглянула апеляційні скарги Одеської міської ради та ТОВ «Район «Успішний» на рішення Приморського районного суду м. Одеси від 1 червня 2018 року по справі за адміністративним позовом підприємців авторинку «Успіх» про визнання незаконними та скасування рішень.

Нагадуємо, судом І-ї інстанції позов підприємців авторинку «Успіх» було задоволено. (Текст рішення суду І-ї інстанції доступні за посиланнями -  http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/74618659).

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів Пятого апеляційного адміністративного суду постановила:

  • апеляційні скарги Одеської міської ради та ТОВ «Район «Успішний» задовольнити ;
  • скасувати рішення Приморського районного суду м.Одеси від 1 червня 2018;
  • ухвалити у справах нову постанову,  у задоволенні адміністративного позову відмовити в повному обвязі підприємцям авто ринку «Успіх».

Постанова суду апеляційної інстанції набрала законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена до Верховного суду протягом тридцяти днів з дня проголошення.

З судовим рішенням у справі №522/18588/17  можна буде ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень після виготовлення повного тексту.