flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд частково задовільнив апеляційну скаргу ТОВ "АГРО-ДОЛИНА"

15 лютого 2019, 13:55

П’ятий апеляційний адміністративний суд змінив рішення Одеського окружного адміністративного суду від 05 жовтня 2018 року щодо застосування заходів реагування у сфері державного нагляду до ТОВ «АГРО-ДОЛИНА».

12 лютого 2019 року  колегія суддів П’ятого апеляційного адміністративного суду розглянула апеляційну скаргу ТОВ «АГРО-ДОЛИНА» на рішення Одеського окружного адміністративного суду від 05 жовтня 2018 року по справі по адміністративним позовом Державної екологічної інспекції в Одеській області про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду.

Нагадуємо, судом І-ої інстанції позов Державної екологічної інспекції в Одеській області задоволено частково: «Застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду до ТОВ «АГРО-ДОЛИНА», зупинити виконання робіт та/або надання послуг товариства до отримання дозволу на спеціальне водокористування та дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами». Текст рішення суду І-ї інстанції доступний за посиланням: https://bit.ly/2GoehUM

За результатами апеляційного розгляду, колегія суддів Пятого апеляційного адміністративного суду постановила:

  • апеляційну скаргу ТОВ «АГРО-ДОЛИНА» задовольнити частково.
  • рішення Одеського окружного адміністративного суду від 05 жовтня 2018 року змінити, виключити з його резолютивної частини словосполучення «…дозволу на спеціальне водокористування та ….». В решті, рішення суду І-ої інстанції залишити без змін.

Постанова суду апеляційної інстанції набрала законної сили з дня її прийняття та може бути оскаржена до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня проголошення.

З судовим рішенням у справі №540/4171/18 можна буде ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень після виготовлення повного тексту.