flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколаївська міська рада зобов'язана розглянути заяву про затвердження проекту землеустрою: рішення суду

21 травня 2019, 17:20

21 травня 2019 року колегія суддів 5ААС розглянула апеляційну скаргу на рішення Миколаївського окружного адміністративного суду від 25 лютого 2019 року по справі за позовом до заступника міського голови Миколаївської міської ради та Миколаївської міської ради.

Позовні вимоги стосувалися:

  • визнання протиправними дій заступника міського голови Миколаївської міської ради щодо повернення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність позивача для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд
  • визнання бездіяльності Миколаївської міської ради (полягає у неприйнятті рішення за заявою позивача про затвердження проекту землеустрою)
  • зобов’язання зазначеної ради розглянути на черговій сесії заяву про затвердження вищевказаного проекту землеустрою та прийняти відповідне рішення.

Нагадуємо, 25 лютого 2019 року судом І-ої інстанції позов задоволено.

Текст рішення суду І-ї інстанції →   http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/80054165

За результатами розгляду, колегія суддів П’ятого апеляційного адміністративного суду постановила залишити апеляційну скаргу без задоволення, а рішення суду І-їінстанції - без змін.

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складання повного тексту судового рішення.

З судовим рішенням у справі №400/3273/18 можна буде ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.