flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Передача приміщень табору «Вікторія» для розміщення військовослужбовців визнана незаконною

17 липня 2019, 15:55

16 липня 2019 року колегія суддів 5 ААС розглянула апеляційну скаргу на рішення Одеського окружного адміністративного суду у справі за позовом до Виконавчого комітету Одеської міської ради, третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Одеського обласного військового комісаріату про визнання протиправним та скасування Рішення “Про передачу на період воєнного стану Одеському обласному військовому комісаріату приміщень Одеського міського дитячого оздоровчо-спортивного комплексу “Вікторія” для тимчасового розміщення військовослужбовців” №536 від 29.11.2018р.

Нагадуємо, 11 квітня 2019 року судом І-ої інстанції у задоволенні позову відмовлено.

Текст рішення суду І-ї інстанції →  http://reyestr.court.gov.ua/Review/81362395

За результатами розгляду, колегія суддів Пятого апеляційного адміністративного суду постановила задовольнити апеляційну скаргу та скасувати рішення суду І-ї інстанції. Також, прийняти нову постанову, задовольнити адміністративний позов Особи 1, визнати протиправним та скасувати Рішення Виконавчого комітету Одеської міської ради “Про передачу на період воєнного стану Одеському обласному військовому комісаріату приміщень Одеського міського дитячого оздоровчо-спортивного комплексу “Вікторія” для тимчасового розміщення військовослужбовців” №536 від 29.11.2018р.

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складання повного тексту судового рішення.

З судовим рішенням у справі № 420/6911/18 можна буде ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень після виготовлення повного тексту.