flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд скасував рішення виконкому щодо благоустрою Літнього театру

28 жовтня 2019, 16:03

28 жовтня 2019 року колегія суддів 5ААС розглянула апеляційні скарги ГО "Всеукраїнське об'єднання "Автомайдан", ГО "Зелений лист" на рішення Одеського окружного адміністративного суду від 08 липня 2019 року по справі позовом  ГО "Всеукраїнське об'єднання "Автомайдан", ГО "Зелений лист", Квасніцької Ольги Олексіївни до виконкому Одеської міської ради про визнання протиправним та скасування рішення. У справі також взяли участь треті особи: Департамент культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської ОДА, ТОВ "СТАР СТРОЙ ЮГ", ТОВ "Літній театр", ТОВ "Міський літній театр".

Позовні вимоги стосувались визнання протиправним та скасування рішення виконкому Одеської міської ради №123 від 28.03.2019 року «Про затвердження проекту благоустрою Літнього театру у Міському саду м. Одеси»

Нагадуємо, рішенням Одеського окружного адміністративного суду від 08 липня 2019 року у задоволенні позову відмовлено.

Текст рішення суду І-ї інстанції http://reyestr.court.gov.ua/Review/82997760

За результатами розгляду, колегія суддів 5ААС постановила:

  • апеляційні скарги ГО "Всеукраїнське об'єднання "Автомайдан" та "Одеська обласна організація "Зелений лист"- задовольнити.
  • рішення Одеського окружного адміністративного суду від 08 липня 2019 року – скасувати та ухвалити постанову про задоволення позовних вимог ГО «Одеська обласна організація «Зелений лист», ГО «Всеукраїнське об`єднання «Автомайдан», Квасніцької Ольги Олексіївни.
  • визнати протиправним та скасування рішення виконавчого комітету Одеської міської ради №123 від 28 березня 2019 року «Про затвердження проекту благоустрою Літнього театру у Міському саду м. Одеси».

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена в касаційному порядку безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складання повного тексту судового рішення.

З судовим рішенням у справі № 420/2220/19 можна буде ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень після виготовлення повного тексту.