flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про розгляд справи № 540/188/19 (ТОВ «Брівер» до ГУ ДФС у Херсонській області, АРК та м. Севастополі)

30 квітня 2020, 15:45

30 квітня 2020 року колегія суддів 5ААС розглянула матеріали за заявою ТОВ «Брівер» про перегляд за нововиявленими обставинами постанови П'ятого апеляційного адміністративного суду від 08 серпня 2019 року у справі за апеляційною скаргою ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на рішення Херсонського окружного адміністративного суду від 22 квітня 2019 року

Позовні вимоги ТОВ «Брівер» до ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі стосувались визнання протиправним та скасування наказу про поновлення термінів документальної позапланової перевірки, та визнання дій протиправними.

Від ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надійшло клопотання, в якому заявник просить зупинити провадження у даній справі до ухвалення Верховним Судом остаточного рішення у справі № 540/188/19 та повернення матеріалів справи до 5ААС. Адже ухвалою Верховного Суду від 21 жовтня 2019 року відкрито касаційне провадження на вищезгадано постанову 5ААС, також цією ухвалою витребувано матеріали справи з Херсонського окружного адміністративного суду.

Колегія суддів 5ААС ухвалила:

  • відкласти розгляд заяви ТОВ «Брівер» про перегляд за нововиявленими обставинами постанови 5ААвід 08 серпня 2019 року у справі за апеляційною скаргою ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на рішення Херсонського окружного адміністративного суду від 22 квітня 2019 року по справі за позовом ТОВ «Брівер» до ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі про визнання протиправним та скасування наказу про поновлення термінів документальної позапланової перевірки, та визнання дій протиправними на 04 червня 2020 року на 15 год. 00 хв.
  • запропонувати ТОВ «Брівер» подати відзив на клопотання ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі про зупинення провадження у справі

Ухвала суду апеляційної інстанції набирає законної сили з моменту її підписання суддями та оскарженню не підлягає.

З ухвалою суду у справі № 540/188/19 можливо ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень після її оприлюднення на порталі.