flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ТОВ "УРБАН КОНСТРАКШН УКРАЇНА" відмовлено у задоволенні заяви про забезпечення позову

17 червня 2020, 14:54

17 червня 2020 року колегія суддів 5ААС розглянула апеляційну скаргу Управління державного архітектурно-будівельного контролю ОМР (далі – ДАБК)  на ухвалу Одеського окружного адміністративного суду  від 10 березня 2020 року щодо забезпечення позову ТОВ  «УРБАН КОНСТРАКШН УКРАЇНА» у позові про скасування рішення та наказу.

У заяві про забезпечення позову ТОВ «УРБАН КОНСТРАКШН УКРАЇНА» просить суд зупинити дію рішення про скасування дії містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, а також наказу про анулювання дозволу на виконання будівельних робіт.

Ухвалою  Одеського окружного адміністративного суду від 10 березня 2020 року заяву про забезпечення позову задоволено. Текст рішення суду І інстанції - http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/88078213.

За результатами розгляду, колегія суддів 5ААС постановила:

  • апеляційну скаргу ДАБК задовольнити;
  • ухвалу Одеського окружного адміністративного суду від 10 березня 2020 року – скасувати;
  • у задоволенні заяви про забезпечення позову відмовити.

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена в касаційному порядку безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складання повного тексту судового рішення.

З судовим рішенням у справі № 420/1948/20 можливо ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень після виготовлення повного тексту.