flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення суду у справі за позовом Управління ДАБК до Департаменту ДАБІ

31 липня 2020, 09:51

30 липня 2020 року колегія суддів 5ААС розглянула апеляційну скаргу третьої особи N на рішення Одеського окружного адміністративного суду від 5 червня 2020 року по справі за позовом Управління ДАБК ОМР до Департаменту ДАБІ в Одеській області про визнання протиправною перевірки, скасування направлення, визнання протиправним та скасування рішення. У справі також бере участь третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору – ТОВ «Середньофонтанський».

Рішенням Одеського окружного адміністративного суду від 5 червня  2020 року позовну заяву Управління ДАБК задоволено в частині визнання протиправним та скасування рішення Департаменту ДАБІ про скасування дії дозволу на виконання будівельних робіт. В решті позовних вимог відмовлено. Текст рішення суду І інстанції - http://reyestr.court.gov.ua/Review/89671292

За результатами розгляду, колегія суддів 5ААС постановила:

- апеляційну скаргу третьої особи N залишити без задоволення;

- рішення Одеського окружного адміністративного суду від 5 червня 2020 року - без змін. 

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена в касаційному порядку безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складання повного тексту судового рішення.

 

З судовим рішенням у справі № 420/1877/20 можливо ознайомитись на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень після виготовлення повного тексту.