flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗМІ про нас: Апеляційний суд в Одесі скасував затверджений виконкомом проект Літнього театру

00 0000, 00:00

У понеділок, 28 жовтня, в Одесі відбулося чергове засідання, де вирішували долю Літнього театру в Горсаду. Там були присутні представники позивача ГО «Зелений лист», «Автомайдану» і Ольги Квасницької, а відповідачем були члени виконавчого комітету Одеської міської ради.

Як ми вже повідомляли, активісти намагалися скасувати затверджений виконкомом «проект благоустрою Літнього театру» в Одеському окружному адміністративному суді. Однак тоді справу програли. На рішення суду першої інстанції було подано позов до П'ятого апеляційного адміністративного суду.

У суді другої інстанції представникам виконкому судді задавали питання, на які, як зазначив адвокат «Автомайдану» Олексій Мельников, вони не могли чітко відповісти і внести ясність в справу. Також суд хотів залучити до розгляду третіх осіб - представників ТОВ «Літній театр» і «Міський Літній театр», але вони не з'явилися на засідання.

У підсумку на засіданні 28 жовтня після дебатів сторін судді вирішили скасувати рішення Окружного адміністративного суду, тим самим скасувавши «проект благоустрою Літнього театру», затверджений на засіданні Виконавчого комітету.

Однак це рішення також може бути оскаржене в Касаційному суді (Верховному суді).

 

 

Джерело: Одесская жизнь